Zaterdag Bekerfinale - Lees hier de update van onze supportersgids!
15/03/18

Zaterdag Bekerfinale - Lees hier de update van onze supportersgids!

Zaterdag Bekerfinale - Lees hier de update van onze supportersgids!

Op zaterdag 17 maart is het zover...

In het Koning Boudewijnstadion wordt om 20u45 de aftrap gegeven van de wedstrijd KRC Genk – Standard Luik, de vijfde bekerfinale in de geschiedenis van onze club.

Supportersbussen 

Elke supportersbus dient zich te registreren voor het verkrijgen van een parkeerkaart. De supportersclubs van het OSV krijgen hun busnummer via het OSV. Iedereen die zelf een bus (een minisbusje van 9 personen telt niet als bus maar als wagen) inlegt naar de Heizel dient dit formulier in te vullen en vanaf vrijdag 9/3 binnen te brengen in de Ticketshop. Daar krijg je een busnummer toegewezen.

Op zoek naar méér informatie?

Lees of download onze supportersgids. In deze gids bundelen we alle informatie voor supporters die mee naar Brussel trekken. De komende dagen en weken ontvangen we méér informatie van de KBVB en veiligheidsdiensten, ook het programma van het supportersdorp zal verder uitgewerkt worden. Al het nieuws is gebundeld in onze supportersgids. 

Live updates

Op zaterdag 17/3 zorgen we via social media regelmatig voor live updates over mobiliteit en andere praktische informatie. Sta je achter ons in Brussel? Houdt onze Facebookpagina op matchdag dus goed in de gaten. 

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!