Erik Gerits wordt Algemeen Directeur KRC Genk
09/02/18

Erik Gerits wordt Algemeen Directeur KRC Genk

Erik Gerits wordt Algemeen Directeur KRC Genk

De Raad van Bestuur van KRC Genk besliste vandaag in overleg met Patrick Janssens om een einde te maken aan hun samenwerking. Erik Gerits wordt aangesteld als Algemeen Directeur.

De club bedankt Patrick Janssens voor zijn werk in Genk sinds augustus 2014. Mede onder zijn leiding werd de club financieel gezonder en werd het sportief departement hervormd. Er kwam ook een nieuw clublogo en KRC Genk bereikte de kwartfinale van de Europa League.

De Raad van Bestuur duidde vandaag Erik Gerits aan als nieuwe Algemeen Directeur van KRC Genk. Erik is bijna 25 jaar aan de slag bij Genk, waarvan de afgelopen 10 jaar als Directeur Organisatie. Sinds januari 2016 combineerde hij deze job met zijn functie als gedeputeerde van Economie van de Provincie Limburg.

“Erik beschikt niet alleen over de juiste ervaring en capaciteiten om de club terug op het juiste spoor te zetten,” aldus Voorzitter Peter Croonen. “Erik is ook een man van de club en heeft een zeer nauwe band met alle supporters. Hij beschikt bovendien over een waardevol netwerk om het draagvlak van KRC Genk te versterken, in Limburg en daarbuiten.”

Erik zal zijn ambt als gedeputeerde neerleggen eind mei, en vanaf dan zijn nieuwe rol opnemen bij KRC Genk. 

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!