'AA Gent speelt beter dan de punten doen uitschijnen.'
09/09/17

'AA Gent speelt beter dan de punten doen uitschijnen.'

'AA Gent speelt beter dan de punten doen uitschijnen.'

"Als je als club dertien internationals in je rangen hebt dan moet je daar trots op zijn. Van de andere kant is het natuurlijk vervelend dat je die jongens niet bij je hebt op training als je de kans hebt om enkele nieuwe dingen uit te proberen of om enkele andere accenten in je wedstrijdplan te stoppen. Bovendien is het altijd toch wat bang afwachten hoe ze terugkeren. Maar dit keer is alles goed gelopen, iedereen is fit weer terug en we hebben onze voorbereiding kunnen doen," aldus Albert Stuivenberg op zijn babbel met de pers voor de wedstrijd.

"Bij onze tegenstander van zondag beweegt er wel eens wat. In die zin dat er regelmatig gewisseld wordt in de veldbezetting en van spelaanpak. We moeten Trossard en Buffel missen, dat wordt dus ook voor ons aanpassen. Gent speelt helemaal niet naar het beeld van het aantal punten dat ze hebben. Ze zijn nooit weggespeeld en hadden al meer dan eens de nodige dosis pech. Wedstrijden tegen AA Gent zijn altijd op het scherp van de snee, dat zal nu niet anders zijn. Maar wij gaan altijd uit van onze sterkte," besloot Stuivenberg.

De selectie voor de trip naar Gent ziet eruit als volgt : Vukovic, Jackers, Coucke, Brabec, Wouters, Khammas, Zhegrova, Ingvartsen, Samatta, Colley, Malinovskyi, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Berge, Mata, Heynen, Benson, Maehle en Aidoo.

KRC Genk TV sprak met onze coach en eerder al met Jere Uronen.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!