Open Stadion Tour
01/09/17

Open Stadion Tour

Open Stadion Tour

Zaterdag 2/9 is het weer zover. Open stadion tour!

Bij een stadionbezoek krijg je eerst een heleboel informatie dankzij een bezoek aan “Goalmine”, ons voetbalbelevingscentrum. Vervolgens neem je een kijkje achter de schermen van KRC Genk onder begeleiding van één van onze eigen gidsen. We bezoeken het volgende: de lounges, de loges, de persruimte, het bezoekersvak, de dugouts, we bekijken een film in de perszaal van de private ruimtes, we bekijken de jeugdterreinen, de galerijen, de overdekte hal, we komen langs de fanshop…

Sinds kort is er een nieuw interactief spel in Goalmine! Kom het spelen tijdens onze open stadion tour. Klik hier voor meer info over het spel.

Een rondleiding in de Luminus Arena (met een persoonlijke gids) is normaal gezien altijd op afspraak en enkel voor groepen vanaf 15 personen (met minder kan ook maar dan altijd aan een minimumprijs). Maar KRC Genk organiseert elke eerste zaterdag van de maand sinds jaar en dag al een “Open Stadiontour”, waar je zonder reservatie en met zoveel personen als je wil aan kan deelnemen. 

Programma zaterdag 2/9:
13u30: bezoek GoalMine (stipt)
14u30: rondleiding Luminus Arena met gids
16u30: einde Stadiontour

Prijzen voor abonnees van KRC Genk:
EUR 9,5 per persoon
EUR 7,5 voor volwassenen +55 jaar en kinderen tot 6 jaar

Prijzen voor niet-abonnees:
EUR 11,- per persoon
EUR 9,5 voor volwassenen +55 jaar en kinderen tot 6 jaar

Interesse om zelf met een groep een rondleiding te boeken? Neem voor meer informatie contact op via een mail naar info@goalmine.be of een telefoontje op 089 849 668.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!