Aftrap 30ste seizoen KRC Genk
29/07/17

Aftrap 30ste seizoen KRC Genk

Aftrap 30ste seizoen KRC Genk

Vanavond geven we de aftrap van ons 30ste seizoen. Een seizoen dat in het teken zal staan van 30 jaar clubgeschiedenis. Bij elke thuismatch in de Jupiler Pro League brengen we een hoofdstuk van die geschiedenis, 20 in totaal dus.

We vertellen ons verhaal met foto's en video op onze website, Facebook en Instagram. Je beleeft het verhaal ook op wedstrijddag in het stadion. Hier brengen we net voor de aftrap een uniek filmpje van het hoofdstuk uit onze geschiedenis. En er is méér! Bij elke wedstrijd nodigen we één of meerdere gasten uit die een belangrijke rol speelden in ons hoofdstuk. Zij blikken mee terug én vooruit op de wedstrijd van de avond, met live interviews langs het terrein. 

Elk hoofdstuk zal tenslotte ook een permanente plek krijgen bij onze supporters, met grote prints in de galerijen van de Luminus Arena. De 20 hoofdstukken, interviews, oude filmpjes en foto's, brengen we samen op onze website hier

Het eerste hoofdstuk vanavond gaat over de roots van KRC Genk: "Van mijnclubs tot Mijn Club". We kijken terug naar de hoogdagen van Thor Waterschei en KFC Winterslag, want we spelen in Genk in feite al bijna 100 jaar voetbal. Eregasten zijn Mathy Billen en Pierre Janssen. 

Benieuwd naar het eerste filmpje en wat Mathy en Pierre straks te vertellen hebben? Kom dan zeker op tijd naar het stadion!

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!