'Goed gevoel houden en blijven winnen.'
16/05/17

'Goed gevoel houden en blijven winnen.'

'Goed gevoel houden en blijven winnen.'

"Wij willen het goed gevoel behouden, dat blijft in elk geval zo," begon Albert Stuivenberg de persbabbel. "Het is weer een thuiswedstrijd en we willens ons publiek vermaken. Bovendien, als je kijkt naar de groep, dan is Roeselare samen met Eupen de ploeg die het ons het moeilijkst gemaakt heeft tot nu toe. Ze durven wel te voetballen. Het is een ploeg met een duidelijke visie ook al wordt er al eens van veldbezetting gewisseld." 

"Voor ons is het een interessante tegenstander. Wij willen het goed gevoel vasthouden en blijven winnen. Met de handrem op spelen zullen we niet, nooit, never doen. Dat kennen we zelfs niet. Zo bereiden we onze wedstrijden ook niet voor. Of we dit als oefenwedstrijden bekijken ? Ook niet. Het zijn en blijven wedstrijden in Play-Off 2 waar mensen naar komen kijken. Die willen we vermaken. En we hebben afspraken gemaakt hoe wij deze periode zouden aanpakken. We willen de kansen zo groot mogelijk houden om die eerste finale te winnen. Daarom moeten we het goed gevoel vasthouden en altijd maar beter willen worden."

De spelerskern voor deze wedstrijd bestaat uit : Ryan, Jackers, Coucke, Brabec, Walsh, Kumordzi, Boëtius, Susic, Naranjo, Colley, Malinovskyi, Buffel, Sabak, Uronen, Schrijvers, Seigers, Berge, Heynen, Janssens en Castagne.

Sebastien Dewaest kreeg in Moeskroen een trap op de knie. Hij begon dinsdag wel aan de training maar hij brak die al snel af omdat de knie niet goed aanvoelde. Verder onderzoek is daar noodzakelijk. Samatta heeft last aan het scheenbeen. Als het echt zou moeten zou hij inzetbaar zijn maar in dit geval wordt hem rust gegund. Ook Nastic krijgt een snipperdag. Minder goed nieuws is er van Leandro Trossard. Die geraakte op de dinsdagtraining opnieuw geblesseerd. Dit keer aan het andere dijbeen.

Onze Club TV keek vooruit met Albert Stuivenberg en Siebe Schrijvers.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!