'Ervaring van Roeselare zie je in hun spel.'
07/04/17

'Ervaring van Roeselare zie je in hun spel.'

'Ervaring van Roeselare zie je in hun spel.'

“Ondanks het drukke en erg lange seizoen is het bijzonder dat wij nog zoveel fitte spelers hebben. Of ze ook allemaal fris zijn moeten we afwachten. Dat zie je in de wedstrijden,” stak Albert Stuivenberg van wal op zijn wekelijkse persbabbel. “We zullen iedereen nog nodig hebben om telkens een zo goed mogelijke ploeg te kunnen opstellen. Er komen nu weer twee maanden aan waarin enorm veel van de spelers gevraagd wordt,” aldus de Nederlander.

“De start tegen Lokeren was goed, maar ook weer niet meer dan dat. De volgende wedstrijd wacht weer. Roeselare uit zie ik als een moeilijke opdracht, en dat is helemaal geen trainerspraat. Het is gewoon een hele volwassen ploeg met heel wat ervaren spelers. In zekere zin misschien wel te vergelijken met Zulte-Waregem. Jongens met eerste klasse ervaring en dat zie je terug in hun spel. Hun manier van spelen is positief, daar ben ik wel over te spreken. Maar ze zijn ook gevaarlijk met hun snelle omschakeling. Voor ons is het kwestie om niet tegen de lamp te lopen. Geconcentreerd beginnen is de boodschap. En proberen snel te scoren natuurlijk,” besloot Stuivenberg.

Siebe Schrijvers geraakt na een trap op de heup in de laatste beloftenwedstrijd niet klaar. Karelis en Vanzeir zijn nog de enige langdurig geblesseerden.

De selectie ziet er als volgt uit : Brabec, Nastic, Walsh, Dewaest, Kumordzi, Boëtius, Naranjo, Trossard, Colley, Malinovskyi, Buffel, Uronen, Pozuelo, Berge, Ryan, Heynen, Jackers, Coucke, Castagne en Samatta.

Albert Stuivenberg en Jean Paul Boëtius kijken bij onze Club TV vooruit op de verplaatsing naar Roeselare.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!