'Het mag niet fout gaan, maar het kan.'
15/03/17

'Het mag niet fout gaan, maar het kan.'

'Het mag niet fout gaan, maar het kan.'

Zoals verwacht prees Albert Stuivenberg zichzelf nog niet rijk voor de wedstrijd van donderdagavond tegen AA Gent. "Het mag niet meer fout gaan, maar het kan," klonk het bij de Nederlander. "Natuurlijk hebben wij een riante uitgangspositie maar geloof maar niet dat Gent er niet alles aan zal doen om alsnog door te gaan. Ik ken de manier van spelen van onze tegenstander en ik verwacht mij aan een mooie wedstrijd."

Siebe Schrijvers van zijn kant was al even realistisch. "Wij zijn professionals. De ontgoocheling door het missen van Play-Off 1 hebben wij al achter ons gelaten. Dat moet ook. Net zoals wij de koppetjes moeten leegmaken voor die Play-Off 2. Want daar valt ook nog iets te verdienen. Maar nu eerst doorstoten naar de volgende ronde in de Europa League. In tegenstelling tot wat velen denken moeten we uitkijken. Stel dat we een te vroeg doelpunt slikken dan kan er nog vanalles."

Ook Ruslan Malinovskyi ging dezelfde toer op. "Ik hou er niet van om in de toekomstige tijd te praten. Eerst doorgaan en dan zien we wel. Mijn oude ploeg Dnjepr Dnjepropetrovsk had ook niemand in de finale verwacht en toch stonden ze er. Maar nogmaals, eerst moeten we ons plaatsen."

Onze Club TV maakte een reportage met Albert Stuivenberg, Siebe Schrijvers en Ruslan Malinovskyi.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!