'Zelf scoren is belangrijk.'
08/03/17

'Zelf scoren is belangrijk.'

  'Zelf scoren is belangrijk.'

"Echt Europees voelt dit niet aan," begon Albert Stuivenberg zijn persbabbel. "Maar toch. Het is wel een beladen wedstrijd. Kans om door te stoten naar de volgende ronde heb je altijd. Maar net als de vorige keer is ook dit een fifty fifty wedstrijd. De twee clubs zijn aan elkaar gewaagd en willen allebei aantrekkelijk voetbal spelen."

"Het blijft natuurlijk de vraag in welke opstelling Gent zal spelen. Zij hebben nogal eens de neiging om te wisselen. Maar de scouting en de informatie die we hebben is goed doorgesproken met de spelers. Zelfs als ze over een aantal spelers niet kunnen beschikken hebben ze toch nog genoeg manschappen om een goed team op het veld te brengen. Vergeet niet dat ze met dezelfde mensen Tottenham hebben uitgeschakeld. Wij richten ons nu op de wedstrijd van morgen maar wij willen ook naar Play-Off 1. De beslissing valt morgen nog niet maar een goed resultaat zou vertrouwen geven voor zondag. Mogelijkheden komen er sowieso tegen een goed voetballende ploeg als Gent. We zullen zien wat het wordt.

Stuivenberg kan opnieuw beschikken over Leandro Trossard. Die zit meteen ook opnieuw in de kern.

De rest van de spelerskern ziet er als volgt uit :  Ryan, Jackers, Vliegen, Brabec, Walsh, Dewaest, Kumordzi, Boëtius, Trossard, Colley, Malinovskyi, Buffel, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Berge, Heynen, Janssens, Castagne en Samatta.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!