KRC Genk steunt Damiaanactie
14/02/17

KRC Genk steunt Damiaanactie

KRC Genk steunt Damiaanactie

Damiaanactie en KRC Genkt vormen sedert enkele jaren een sterk team in de strijd tegen tuberculose en lepra. Reeds twee jaar op rij is KRC Genk Damiaanactie kampioen. Dankzij jullie gulle bijdrage hebben we bij KRC de beste stadionacties gehad met het beste resultaat. Zo kon Damiaanactie meer dan 200 patiënten behandelen het afgelopen jaar.

Laat dit een inspiratie zijn en steun Damiaanactie. Nu zondag opent de Luminus arena haar deuren voor Damiaanactie, en krijg ook jij de kans om met een gift, hoe klein ook, het verschil te maken. Doneer een centje in onze collectebus of koop een pakje stiften. Koop je een pakje stiften dan maak je bovendien kans om een leuke prijs te winnen.

Op elk verkocht pakje stiften kleeft een cijfer. Heb jij een winnend cijfer dan win je misschien wel één van de gesigneerde shirts (Wouters, Janssens, Karelis,  Pozuelo), één van de gesigneerde ballen of één van de prijzenrugzakjes. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Damiaanactie.

Ontdek na de wedstrijd of je een winnend nummertje hebt op krcgenk.be. Winnaars kunnen hun prijs afhalen (op vertoon van hun winnend nummer) in de Luminus Arena tijdens de openingsuren tot en met vrijdag 10 maart.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!