Praktische info supporters Giurgiu
14/02/17

Praktische info supporters Giurgiu

Praktische info supporters Giurgiu

Ben je erbij in Roemenië? Hieronder praktische informatie. Check dit bericht regelmatig, extra info kan nog toegevoegd worden na overleg met de tegenstander en UEFA ter plaatse.

De wedstrijd vindt plaats in het stadion "Stadionul Marin Anastasovici". Adres: Complexul Sportiv Marin Anastasovici, Giurgiu.

Update: Het stadion opent de deuren om 18u00. In het bezoekersvak kan drank en eten gekocht worden, maar enkel met de plaatselijke munt: Leu. 
 
De aftrap van de wedstrijd is om 20u00 (plaatselijke tijd). Voor de supporters die zich inschreven voor de bussen van Boekarest naar Giurgiu en terug. Deze bussen vertrekken op matchdag om 17u30 aan meeting point: The Harp Pub, adres: strata bibescu Voda 1. Er is heel wat verkeer in Boekarest, kom dus zeker op tijd zodat de bussen tijdig kunnen vertrekken.
 
Diegene nog niet ingeschreven zijn voor de bus, gelieve dit zo snel mogelijk te doen. Dit kan door een mail te versturen naar info@osv.be.

Opgelet, in Boekarest is het 1 uur later dan in België. Alle uren hierboven vermeld zijn plaatselijke tijd. De munteenheid in Roemenië is de Roemeens Leu (ron). 1 euro = +/- 4,5 ron.
 
Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!