'Bekijken de drie volgende wedstrijden als één blok.'
16/12/16

'Bekijken de drie volgende wedstrijden als één blok.'

'Bekijken de drie volgende wedstrijden als één blok.'

"De kwalificatie was verdiend. Het was het resultaat van hard werk," begon Peter Maes zijn persbabbel. "Reageren na een tegendoelpunt dat uit het niets viel was niet gemakkelijk. Maar wij hebben het wel gedaan. Zonder luchtkastelen te bouwen vind ik dat wij in uitwedstrijden meer en meer weerbaarheid tonen."

"Elke wedstrijd is weer anders. Elk team heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. De spitsen bij Standard, Belfodil en Sa, spelen heel dicht bij elkaar. Dat zijn toch andere accenten. Wij moeten onze eigenheid bewaren maar toch ook rekening houden met de tegenstander. Standard is een heel goed team met een goede balans. Ook de buitenkanten zijn goed bezet, vandaar komen ook veel actie's. Wij gaan ook zoek naar eerherstel, naar punten en naar het brengen van kwaliteit. Wij hebben van bij het begin gezegd dat wij op drie fronten zo ver mogelijk willen geraken. Dat moet met een jonge groep. Want als je op één doel focust met die jonge gasten en dat valt weg, dan kan je nergens meer op terugvallen. De volgende drie wedstrijden zien wij als een blok. Wij hebben als groep een puntenaantal voorop gesteld. Daar werken we voor," besloot Maes.

De selectie voor de topper tegen Standard : Bizot, Brabec, Colley, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, Susic, Trossard, Wouters, Buffel, Sabak, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Jackers, Bailey, Castagne, Samatta en Schevenels. Bryan Heynen heeft vrijdag getraind en zit op 70%.

Onze Club TV kijkt vooruit met Pierre Denier en Thomas Buffel.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!