Luminex, het toonaangevende technologiebedrijf uit Genk, verlengt zijn samenwerking met KRC Genk voor de komende drie jaar en wordt naampartner van de Fanzone, die voortaan de naam "Luminex Fanzone" zal dragen. Deze stap benadrukt de sterke band tussen twee Limburgse merken, die hun samenwerking vorig seizoen lanceerden onder de campagne ‘Amazing experiences start in Genk’.

Luminex, wereldwijd bekend om zijn innovatieve technologieën voor de aansturing van licht, audio en video op grote evenementen zoals het Eurovisie Songfestival, de Olympische Spelen en Glastonbury Festival, voegt nu een nieuw element toe aan zijn partnerschap met KRC Genk.

Supporters vieren en vertoeven voortaan in Luminex Fanzone

Als blikvanger van de vernieuwde samenwerking wordt de KRC Genk Fanzone omgedoopt tot de "Luminex Fanzone", waarbij Luminex zich engageert om de komende drie jaar de Fanzone verder uit te bouwen en de beleving voor de fans beter te maken. Zo mogen fans in september al een eerste opwaardering verwachten. Er zal een groot ledscherm geplaatst worden, waardoor fans zowel voor de wedstrijd als in de derde helft kunnen genieten van leuke content.

Sem Franssen, Directeur Business and Development bij KRC Genk, is enthousiast over de verlenging van het partnership: "We zijn ontzettend blij dat we onze samenwerking met Luminex kunnen voortzetten en uitbreiden. Hun expertise in technologie en entertainment sluit perfect aan bij onze ambitie om onze fans de best mogelijke ervaring te bieden. De Luminex Fanzone zal een centrale rol spelen in het versterken van de band tussen de club en onze supporters."

Ook Bart Swinnen, CEO van Luminex, is verheugd met de nieuwe en nauwere samenwerking: "Als Genkse onderneming zijn we trots om onze banden met KRC Genk te versterken. Deze samenwerking sluit naadloos aan met waar Luminex voor staat. Wereldwijd wordt onze technologie ingezet om unieke belevingen te creëren. Door de vernieuwing van het partnership kijken we uit naar fantastische momenten in de Luminex Fanzone.”

Gedeelde Genkse roots 

Zowel Luminex als KRC Genk hebben hun wortels in Genk en delen een passie voor innovatie en kwaliteit. Beide organisaties zijn trots op hun Limburgse oorsprong en hebben zich tot doel gesteld om de regio op de wereldkaart te zetten. De gedeelde roots versterken hun samenwerking, waarbij ze niet alleen focussen op sport en entertainment, maar ook op het stimuleren van lokaal talent en de regionale economie. Met deze verlenging van het partnership en de toevoeging van de Luminex Fanzone bevestigen Luminex en KRC Genk hun toewijding aan de fans en hun gedeelde visie op een toekomst vol innovatie en onvergetelijke momenten.