Net World Sports is een toonaangevende Britse leverancier van sportartikelen, die internationaal actief is en niche-sportproducten zo snel en efficiënt mogelijk op de massamarkt brengt.

Met een productassortiment van meer dan 10.000 artikelen zullen de spelers en staf van KRC Genk de benodigde uitrusting hebben om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft in de Jupiler Pro League. Net World Sports heeft de club voorzien van FORZA voetbaluitrusting om te gebruiken tijdens trainingssessies, evenals METIS Gym-uitrusting voor de krachttraining van de teams.

“Binnen het sportieve departement zijn we meer dan tevreden met een leverancier als Net World Sports. Dankzij hun uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol trainingsmateriaal, gekoppeld aan een stipte service, zullen wij onze jongens altijd van het juiste materiaal kunnen voorzien tijdens de trainingssessies. Hun toonaangevend FORZA-merk binnen het voetbalassortiment past perfect bij de noden van onze club. Van een win-win gesproken!” zegt Jordi Caruso, Teammanager KRC Genk.

Becky Brown, marketing-medewerker bij Net World Sports zegt: “We zijn verheugd om samen te werken met KRC Genk voor de rest van hun seizoen. Het is een spannende tijd voor de club, dus we zijn tevreden dat het team onze FORZA-voetbalproducten en METIS fitnessuitrusting zal gebruiken bij hun training, zowel op als buiten het speelveld. We kijken ernaar uit om KRC Genk te ondersteunen voor de rest van hun toch al succesvolle seizoen!“