Reserveer je diners online

KRC Genk handleiding voor gebruikers

Inhoudsopgave:

1. Inloggen

Als gebruiker kan je inloggen door te navigeren naar de link krcgenk.planbookgo.be. Je komt terecht op het inlogscherm. In dit scherm vul je je gebruikersnaam en je paswoord in en dan kom je terecht in de applicatie om een dinerreservatie te plaatsen.

2. Een nieuwe reservatie plaatsen Naar top

Als gebruiker kan je een nieuwe reservatie plaatsen. Wanneer je ingelogd bent, zie je een grote knop om een nieuwe reservatie te plaatsen.Wanneer je op deze knop drukt, kom je terecht in een wizard waarbij je drie stappen moet doorlopen om de reservatie toe te voegen.
In de eerste stap moet je aangeven voor welke wedstrijd je een reservatie wilt plaatsen.In de tweede stap kan je aangeven met hoeveel personen je wilt reserveren. Je kan ook aangeven wat voor menu’s je wilt selecteren. Per menu kan je ook een opmerking plaatsen zodat hiermee rekening gehouden kan worden (bvb. Allergie voor glutenintolerantie, vegetarisch, …)Je kan hier aangeven welke flessen wijn je alvorens wilt reserveren en helemaal onderaan kan je opmerkingen toevoegen over de hele reservatie (bvb. Ronde tafel, gastpersoon, …)

In de derde stap kan je je facturatiegegevens wijzigen. Standaard staan alle gegevens van je account al ingevuld, maar indien je de factuur op een andere entiteit wilt verkrijgen, kan je hier je je gegevens alsnog wijzigen.

In de vierde en laatste stap krijg je een scherm te zien wat je allemaal wilt reserveren en wat hiervan de kostprijs is. Wanneer je op de knop ‘toevoegen’ klikt, zal de reservatie toegevoegd worden.


3. Een reservatie wijzigen Naar top

Als gebruiker krijg ik een overzicht van alle reserveringen op mijn dashboard te zien.Wanneer je op de reservatienummer klikt, dan zal je het detailoverzicht van de reservatie kunnen bekijken.Als de reservatie nog aanpasbaar is, kan je bovenaan een wijzig-knop vinden. Wanneer je op deze knop drukt, kom je in het scherm terecht om de reservatie aan te passen. Alle gegevens van de reservatie zijn dan nog aanpasbaar.

4. Een reservatie annuleren Naar top

Als gebruiker krijg ik een overzicht van alle reserveringen op mijn dashboard te zien.


Wanneer je op de reservatienummer klikt, dan zal je het detailoverzicht van de reservatie kunnen bekijken.Als de reservatie nog annuleerbaar is, kan je op de annuleerknop drukken. Wanneer je op deze knop drukt, dan wordt een annulatie aangevraagd. In je dashboardscherm zie in het reservatie-overzicht dat de status is veranderd is naar ‘annulatie aangevraagd’.Wanneer een beheerder de annulatie heeft bevestigd, zal de status gewijzigd worden naar ‘geannuleerd’.

5. Mijn profiel bekijken Naar top

Als gebruiker kan ik naar mijn profiel gaan, als ik het menu openklap helemaal rechts bovenaan het scherm.Wanneer je op mijn profiel klikt, zal je het detailoverzicht van jezelf te zien krijgen.  

6. Mijn profiel wijzigen Naar top

Als gebruiker kan ik naar mijn profiel gaan, als ik het menu openklap helemaal rechts bovenaan het scherm.Wanneer je op mijn profiel klikt, zal je het detailoverzicht van jezelf te zien krijgen. Wanneer je naar het tabblad ‘wijzig’ gaat, kan je alle gegevens wijzigen. Dit scherm bestaat uit twee gedeelten. In het eerste gedeelte kan je alle basisgegevens wijzigen en helemaal onderaan kan je je paswoord wijzigen.

7. Wachtwoord wijzigen Naar top

Als gebruiker kan ik naar mijn profiel gaan, als ik het menu openklap helemaal rechts bovenaan het scherm.Wanneer je op mijn profiel klikt, zal je het detailoverzicht van jezelf te zien krijgen. Wanneer je naar het tabblad ‘Wijzig’ gaat, kan je alle gegevens wijzigen. Dit scherm bestaat uit 2 gedeelten. In het eerste gedeelte kan je alle basisgegevens wijzigen en helemaal onderaan heb je de mogelijkheid om je gebruikersnaam en paswoord te wijzigen.